Social Ansvarlighed

Vi brænder for at gøre en forskel for vores samfund. Vi ønsker med vores nyskabende tilgang på det tekniske såvel som det menneskelige plan, at sætte et markant og positivt fingeraftryk på samfundet og bygge- anlægsbranchen.

Faglig præcision har været vores afsæt i alle projekter siden 1947. I dag sætter vi stadig en ære i at finde den enkelte medarbejders motivation og derigennem styrke deres faglige stolthed og arbejdsglæde.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og en forudsætningen for et godt resultat. Det ligger dybt i vores værdisæt at uddanne til faget, så vi fremover kan trække på kvalitetsbevidste og ansvarsfulde håndværkere. Derfor har vi det altid som vores mål, at minimum 10% af virksomhedens medarbejderstab er ansat som lærlinge eller praktikanter.

Hos Holbøll arbejder vi altid efter et godt, nært arbejdsmiljø, med et kendskab til hver enkelt medarbejdere. Det gør det derfor muligt at udvælge kvalificerede medarbejdere til hver enkelt opgave. Herved lettes processen ved at udvælge kvalificerede medarbejdere til hver enkelt opgave.

Alle beslutninger bliver truffet med henblik på at sætte et markant og bæredygtigt aftryk på samfundet samt bygge- og anlægsbranchen. Det er derfor vores største ambition, at kunder og samarbejdspartnere stoler på vores faglige kompetencer.

Vi arbejder altid i en tæt, transparent dialog med bygherre, myndigheder og projektledere. Derudover vil det altid nøje fremgå, hvordan Holbøll har valgt at håndtere projektet og dets udfordringer, samt hvorfor vi mener, at netop disse valg er den bedste investering.

Læs meget mere om dette, samt hvordan vi arbejder med udvalgte SDG’er fra FN’s Verdensmål.

Læs Holbølls samlede CSR-strategi her