Holbøll søger projektlederassistent til Femern-projekt,, holboell.dk

Holbøll A/S er godt i gang på Femern-projektet og vil fortsat være det i flere år. Derfor mangler vi en kollega, der kan bidrage til det administrative arbejde.

Kan du sætte data i system og videreformidle dem, så de bliver overskuelige for andre? Så er du måske den kollega vi mangler.

 

Vi søger en struktureret kollega, der brænder for at vedligeholde og udvikle administrative processer.

Holbøll har udviklet et stort og effektivt produktions-team på Femern-projektet og vi har brug for en kollega til teamet, som kan bidrage med at indsamle informationer herunder medarbejderlister, fakturagrundlag, sikkerhedsprotokoller osv., samt skabe et overblik for både kollegaer og bygherre.

Det bliver dit ansvar at vedligeholde eksisterende systemer og gradvist udvikle dem, så de opfylder de nye krav fra bygherre eller nye forhold som opstår i projektet. Holbøll er i gang 24/7, arbejdstempoet og sikkerhedsniveauet er højt, og hver dag byder på nye udfordringer både i administrationen og produktionen.

Du kommer til at arbejde tæt med vores projektleder, tre formænd og 85 maskinførere, og du vil som projektlederassistent blive en integreret del af teamet og det er derfor vigtigt, at du udfører dit arbejde on-site på adressen ved Rødby Havn.  Selvom dine kolleger har nogle særlige arbejdsdage ift. arbejdstimer, vil du arbejde indenfor normal arbejdstid.

Kort sagt tilbyder denne stilling dig et vigtigt ansvarsområde i Holbølls arbejde på Femern-byggeriet i Rødby Havn, indflydelse på udviklingen af de administrative processer og ansvar for den gode interne kommunikation til medarbejdere og bygherre.

 

Faglige erfaringer

Du behøver ikke have erfaringer fra branchen eller som projektleder. Det vigtigste er, at du har flair for administrative processer samt for at indgå i et team og formidle til kollegaer og kunder, så hjælper vi med det sidste. Da kommunikationen med bygherre foregår på engelsk er det vigtigt at du bestrider engelsk på et fagligt niveau i skrift og tale.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af månedlig vagtplan
 • Udarbejdelse af daglig (7 dage om ugen) liste over mandskab og maskiner på dag- og natholdet
 • Indsamling af underskrevne lister til afregning
 • Kontakt med hollændere om maskiner og personale
 • Ugentlig udarbejdelse af faktura
 • Deltagelse i sikkerhedsrundering og sikkerhedsmøde
 • Styring af registreringsarbejde jf. FBCs retningslinjer for sikkerhed
 • Deltage i og skrive referat på ugentlige økonomimøder
 • Kontakt med FBC om diverse opgaver
 • Udfyldelse og opfølgning på div. skemaer fra FBC
 • Daglig kommunikation med formænd på pladsen

 

Team Holbøll:

Du bliver en del af et projektteam med ca. 90 kolleger. Til trods for størrelsen prioriterer vi de gode relationer, samarbejde og den personlige udvikling.

 

Praktisk:

Stillingen tilbyder løn efter kvalifikationer.

Du skal selv sørge for transport til arbejdspladsen i Rødby.

Opstart hurtigst muligt.

 

Send din ansøgning og CV til Stine senest søndag den 21. november til sbk@holboell.dk