Projektleder til projekter i København, jobopslag, Holbøll

Er du en stærk projektleder, der finder anlægsopgaver inden for jord og kloakarbejde spændende?  

Er du samtidig en respekteret og ordentlig leder, der brænder for godt samarbejde og kan netværke, kommunikere og skabe tillid? Så har vi brug for dig i vores afdeling i København. 

 

Hvem er vi? 

Holbøll beskæftiger omkring 250 medarbejdere fordelt over flere lokationer på Sjælland og øerne. For blot 5 år siden var vi 100 medarbejdere. Det er en udvikling, vi er stolte af og som er drevet af vores fællesskab, kompetencer og overbevisning om, at en aftale er en aftale. Vi bevæger os i en retning, der tillader en sund vækst samtidig med, at vi bevarer kulturen. Det gør vi ved at fokusere på, hvordan vi bliver branchens foretrukne samarbejdspartner – for vores kunder, leverandører og samfund, men også de bedste samarbejdspartnere for hinanden. For kernen i Holbøll er vores medarbejdere. De skal trives og vi har et stort fokus på faglig og personlig udvikling, høj arbejdsmoral og et stærkt værdisæt. I løbet af de seneste år har vi oplevet en stigende tilstedeværelse i Hovedstadsområdet. Det er dette arbejde, du vil blive en helt central del af. 

 

Hvem er du? 

Du har minimum 5 års erfaringer med projektledelse og finder udfordrende anlægsprojekter spændende. Du kan både planlægge, opstarte og afslutte opgaver i projektet. Du ved at struktur og tydelig kommunikation er en vigtig del af dit arbejde – både over for dine medarbejdere, bygherre og ledelsen. Derudover kan du kan træffe rigtige beslutninger, som reaktion på forandringer. Du er fleksibel og god til at finde løsninger med fokus på kundernes behov. 

Du får ansvar for den daglige ledelse af flere projekter i København, samt de tilknyttede medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du kan stå i spidsen for projektet, mens du motiverer dine kollegaer og arbejder proaktivt i din arbejdsdag. Det er ligeledes vigtigt, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab og forstår, at man er fælles om at nå i mål.  

 

Hvad skal du bidrage med?  

  • Du skal bidrage til Holbøll ambition om at blive den bedste samarbejdspartner i branchen 
  • Sikre god og ordentlig kommunikation og forventningsafstemme med vores kunder  
  • Planlægning og strukturering af projekter sammen med det øvrige team   
  • Løse tekniske udfordringer i produktionen  
  • Udvise godt købmandskab og indgå aftaler med leverandører og samarbejdspartnere 
  • Sikre dokumentation og kvalitetssikring  
  • At standarder og regler overholdes i forhold til sikkerhed og sundhed 
  • Sikre at du og dine medarbejdere bidrager til trivslen i vores teams

 

Hvad kan vi tilbyde dig? 

En hverdag med alsidigt arbejde med bl.a. anlægsopgaver inden for jord, kloak og belægning, der indgår i projekter der kan variere fra få dage til flere år. 

Ansvar, indflydelse og frie rammer i et team, hvor dine meninger og holdninger værdsættes. 

En dynamisk og spændende arbejdsplads samt et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer. Du vil blive en del af en stærk organisation, der har fokus på ledelse, udvikling og dygtiggørelse af medarbejdere. 

Er du interesseret? 

Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt ift. kvalifikationer. 

Der afholdes løbende samtaler med ønsket tiltrædelse 1. marts 2022, men gerne så hurtigt som muligt. 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores afdelingschef i København, Anders Juul Jørgensen på tlf: 9189 7690  

Send en motiveret ansøgning og cv til – ajj@holboell.dk 

 

 

Andre ledige stillinger

Anlægsformænd til Holbølls afdeling i København