Fundering

Fundering Spuns Holbøll Kompetence

Fundering handler om at etablere eller vedligeholde stabilitet, hvor jorden altid er i bevægelse. Det kræver den rette teknik og udførsel, hvis funderingen skal sikre gode rammer for det efterfølgende arbejde. Og det er naturligvis gældende, uanset om der er tale om udgravning til en byggegrube eller etablering af stærke fundamenter til forskelligt nybyg.

Vores lille, men stærke spuns-team består af flere erfarne makkerpar. I fællesskab manøvrerer de Holbølls højteknologiske ramme-maskiner og frithængende spunsvibratorer med stor nøjagtighed og i tæt samarbejde med Holbølls spunsansvarlige projektleder og projektets bygherre.

Fundering er et præcisionsarbejde, der kræver skræddersyede løsninger og fleksibilitet. Vores projektleder sikrer derfor altid en transparent dialog med bygherre gennem hele udførslen. Derved bringer vi alle ressourcer i spil, og tidsplanen kan overholdes uden at det får konsekvenser for arbejdets kvalitet.

Holbøll råder over maskiner til at ramme, bore og vibrere Az-spuns på op til 25 meter. Blandt vores spuns-, ramme- og specialmaskiner finder vi bl.a. Sennebogen 6113e Teleskopkran, Teleskop-gravemaskine Hitachi zx350, Banut 655, Movax SG 75V og Ramtech VRI 2000 S80 Quickfit. Derudover råder vi over en række frithængende spunsvibratorer bl.a. PVE 2315 og ICE 28, 428, 625 og 823.