Kompetencer

LÆS OM VORES KOMPETENCER

 

Holbøll udfører en bred vifte af anlægsopgaver på Sjælland og Øerne inden for jord, forsyning, beton, belægning og fundering.

Vi udvælger vores projektledere og medarbejdere til hvert enkelt projekt for at sammensætte det bedste team. Effektivitet, kvalitet og et minimum af spildtid kræver overblik over projektforløbet og effektiv projektstyring. Derfor har vi særligt fokus på at sikre den transparente dialog mellem bygherre, myndigheder, projektleder samt andre involverede.

 

Under projekterne opstår der ofte udfordringer i udførslen mellem teori og praksis. Derfor tager vi altid højde for potentielle forhindringer og forbereder os på at skulle tilrettelægge og skræddersy arbejdet, så projektet altid bliver afleveret i rette kvalitet, til den aftalte pris og til tiden.

JORD

Jordarbejdet er en fundamental kompetence i næsten alle projekter.

Vi har dygtiggjort os i en række områder inden for jordarbejde, så vi også kan håndtere de mere komplicerede anlægsopgaver.

LÆS MERE

FUNDERING

Vi udfører en bred vifte af funderingsopgaver, og råder over egne maskiner til arbejdet med ramning, boring og vibrering.

Både ved simple og komplette byggegruber samt mere omfattende specialopgaver udarbejder og skræddersyer vi løsningerne i tæt samarbejde med bygherre.

LÆS MERE

BELÆGNINGSARBEJDE

Vi etablerer, udvider og opgraderer veje, cykel- og gangstier.

Udover det klassiske belægningsarbejde, så håndterer vi også gårdsaneringer, og alt hvad dertil hører af legeplads, belysning, trappeopgang, beplantning, kloakering og naturligvis jordhåndtering.

LÆS MERE

BETONARBEJDE

Vi udfører alle former for betonarbejde, så dit projekt kan få lagt det helt rigtige fundament.

Alle vores håndværkere har indgående kendskab til de metoder, værktøjer og materialer, som bliver anvendt til de forskellige projekter.

LÆS MERE

FORSYNING

Vi udfører alle former for kloakeringsopgaver, og lægger alle rør i dimensioner fra Ø80 til Ø2000.

Vi er omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol, og er medlem af Dansk Byggeri. Det sikrer, at vores kunder er omfattet af en garantiordning uanset projektet.

LÆS MERE