Praktik Brochure

Byg en fremtid for Grønlandske unge sammen med Holbøll

Igennem vores samarbejde med Grønlandske Børn ønsker vi at tilbyde erhvervspraktik for grønlandske unge.

En god start på arbejdslivet

De unge skal have en god start på arbejdslivet. Vi har haft mange elever igennem et praktik- og lærlingeforløb, og som resultat har vi fået en god erfaring med at tage imod, støtte og rådgive unge fra alle lag af samfundet. Vi har derfor oparbejdet stor viden og erfaring. I vil derfor altid møde erfarne medarbejdere som er i øjenhøjde med de unge.

Med en praktikperiode i Holbøll ønsker vi at inspirere og motivere unge til at få øje på de spændende jobmuligheder, der ligger gemt inden for bygge- og anlægsbranchen.

Vi glæder os til at se dig ude på byggepladsen.

Mentorordning i Holbøll

Vi har en særlig mentorordning, der skal sikre, at alle praktikanter og lærlinge trives, når de er i et uddannelsesforløb hos os.

Under erhvervspraktikforløbet vil hver elev få tildelt en mentor. Mentoren sørger for, at man får hjælp og vejledning, så eleven kan få en inspirerede og lærerig oplevelse.

Vi hjælper med at bygge bro mellem dig og dine muligheder

Hvis du har lyst til at arbejde i det fri, i alt slags vejr og bruge dine hænder, så kan vi hjælpe dig på vej med et praktikophold af varighed af 2- 5 dage.

Har du har en god kammerat, som deler interesse for bygge- og anlægsfag, og som du gerne vil følges med, så kan I sagtens komme på samme hold. Vi har god erfaring med at sætte makkerpar op i teams.

Erhvervspraktik – Trin for trin

Når du har søgt erhvervspraktik i Holbøll, vil du efterfølgende blive inviteret til et virtuelt oplæg.

Igennem vores virtuelle oplæg sørger vi for, at du lærer vores mentorordning og Holbøll at
kende, før du kommer ud på byggepladsen. Under oplægget vil du få mulighed for at stille spørgsmål til vores superlærling, som vil fortælle om, hvad man arbejder med ude på byggepladserne.

Du vil også møde vores mentorer, som vil fortælle lidt om dem selv, og hvad I kan forvente af dem, som mentor for dig.

Er du klar til at tage arbejdshandskerne på

Den første dag i praktik får du udleveret arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. Herefter vil du få en grundig oplæring i alle elementerne indenfor for jord, beton, kloak og belægning. Du vil få opgaver, hvor du for eksempel prøver gravearbejder, lægger fliser, støber fundamenter ud af beton og etablerer kloaksystemer.

Du kommer til arbejde sammen med kolleger, der vil være der som støtte og sætte dig godt ind i de forskellige opgaver, som ikke kræver andet end god vilje og en lyst til at bruge hænderne.

Sidst på eftermiddagen kan du kigge tilbage på en dag, hvor du har været med til at skabe bedre rammer for fremtiden byrum og infrastruktur.

 

Download Brochure