Brænder du for projektledelse i anlægsbranchen og motiveres du af godt købmandskab? Og kan du jonglere med ledelse, samarbejde og skabe tillid blandt dine kollegaer og samarbejdspartnere? Så er du måske Holbølls nye entreprise- eller projektleder.

Hvem er du?

Du er en dynamisk og handlekraftig person, der drives af udfordrende anlægsprojekter og godt samarbejde. Du har omkring fem års dokumenteret erfaring inden for anlæg og ved, hvordan man skaber struktur og tydelig kommunikation. Og så er du dygtig til at drive handel på en fornuftig, forsvarlig og lønsom måde. Du er løsningsorienteret, der tager forandringer i stiv arm og altid har fokus på at imødekomme kundernes behov.

Som projektleder hos os, får du ansvaret for den daglige ledelse af flere projekter på Sjælland og øerne samt et dygtigt team af medarbejdere. Det er vigtigt, at du kan stå i spidsen for projekterne, samtidig med, at du formår at motivere og engagere dine kolleger og opbygge stærke relationer med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Hos Holbøll tror vi på, at vi når vores mål gennem et stærkt fællesskab og sammenhold.

Hvad skal du?

  • Udarbejde projektplaner, tidsplaner og projektering og drive dem i mål.
  • Sikre nøjagtig fakturering for at opretholde høje standarder inden for kontraktstyring.
  • Sikre gnidningsfri kommunikation og forventningsafstemning med vores kunder og bygherre.
  • Bruge din sans for godt købmandskab til at indgå aftaler med leverandører og samarbejdspartnere.
  • Sørge for dokumentation og kvalitetssikring.
  • Bidrage til medarbejdertrivsel og skabe en positiv arbejdskultur, hvor alle kan vokse og trives.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder dig en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Vores projekter varierer i størrelse og varighed, så du vil aldrig kede dig. Hos os får du ansvar, indflydelse og frihed til at udfolde dine lederegenskaber, og vi værdsætter dine meninger og holdninger. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, hvor vi sætter fokus på ledelse, udvikling og medarbejdernes trivsel. Du vil også få muligheden for at deltage i vores interne lederuddannelse, som kan være med til at styrke dine ledelsesevner.

Hvem er vi?

Holbøll er en veletableret aktør med omkring 220 dedikerede medarbejdere, og vi leder an på jord- og forsyningsprojekter på Sjælland og øerne. Vores stolthed ligger i vores fortsatte udvikling, samtidig med at vi værner om vores unikke kultur og samarbejdsånd, der er bygget på relationer, entreprenørskab og enkelhed. Vi stræber efter at være branchens foretrukne samarbejdspartner for vores kunder, leverandører og samfundet som helhed, men vigtigst af alt, for vores egne medarbejdere. Vi værdsætter arbejdsglæde, faglig og personlig udvikling, høj arbejdsmoral og et stærkt fællesskab.

Er du interesseret?

Løn og ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt baseret på dine kvalifikationer og erfaring. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores afdelingschef, Christine Cecilie Olsen, på 41 10 63 00.

Send din motiverede ansøgning og CV til job@holboell.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.