Formand til projekter i København, jobopslag Holbøll

Trives du i et ungt dynamisk team, som vil bidrage til fortsat sund udvikling – så er du måske én af vores nye formand til anlægsopgaver i Hovedstadsområdet. 

Holbøll søger en formand eller flere formænd, der vil få ansvaret for den praktiske gennemførelse af alle former for anlægsopgaver inden for jord og kloakarbejder i samarbejde med projektlederne. Finder du det motiverende at arbejde i et omskifteligt miljø, som kræver praktiske løsninger til en effektiv udførelse af arbejdet, så vil du trives i Holbøll.

 

Hvem er vi? 

Holbøll beskæftiger omkring 250 medarbejdere fordelt over flere lokationer på Sjælland og øerne. For blot 5 år siden var vi 100 medarbejdere. Det er en udvikling, vi er stolte af og som er drevet af vores fællesskab, kompetencer og overbevisning om, at en aftale er en aftale. Vi bevæger os i en retning, der tillader en sund vækst samtidig med, at vi bevarer kulturen og fællesskabet. Det gør vi ved at fokusere på, hvordan vi bliver branchens foretrukne samarbejdspartner – for vores kunder, leverandører og samfund, men også de bedste samarbejdspartnere for hinanden. For kernen i Holbøll er vores medarbejdere. De skal trives og vi har et stort fokus på faglig og personlig udvikling, høj arbejdsmoral og et stærkt værdisæt. 

I løbet af de seneste år har vi oplevet en stigende tilstedeværelse i Hovedstadsområdet. Det er dette arbejde, du vil blive en helt central del af. 

 

Hvem er du? 

Du er en stærk team-player, der trives i en rolle, hvor du er i stand til at lede, motivere og drive den daglige produktion på én eller flere byggepladser i Hovedstadsområdet. Du brænder for at teamet leverer en god kvalitet og du har et stort fokus på sikkerhed og sørger for at sikkerhedsregler følges på pladsen til enhver tid. Det falder dig naturligt at udvikle arbejdsplaner baseret på daglige opgaver i henhold til prioriteter og overordnede planer. Du har kompetencer til at foretage de rigtige beslutninger vedrørende ændringer, når det er nødvendigt pga. vejr, udbud, levering og personale. I samarbejde med projektlederen får du ansvar for den daglige produktion på pladserne, samt ledelsen af de tilknyttede medarbejdere.  

 

Hvad skal du bidrage med? 

  • Du skal bidrage til Holbølls ambition om at blive den bedste samarbejdspartner i branchen 
  • Sikre god og ordentlig kommunikation og forventningsafstemme med vores medarbejdere  
  • Planlægning og strukturering af produktionen sammen med det øvrige team 
  • Bred faglig erfaring i anlægsbranchen primært indenfor jord, kloak og belægninger 
  • Ledelseserfaring eller evnen og lysten til at udvikle kompetencer indenfor ledelse  
  • Rekruttering, ansættelse, uddannelse af medarbejdere til teamet  
  • Instruktion i sikker brug af værktøj, maskiner og udstyr 
  • Sikre høj faglig kvalitet heraf dokumentation i samarbejde med projektlederen 
  • Konflikthåndtering samt sikre en ordentlig og respektfuld tone i teamet
  • Regelmæssig rapportering af projektstatus til projektlederen 

 

Hvad kan vi tilbyde dig? 

En hverdag med alsidigt arbejde i form af bl.a. anlægsopgaver inden for jord, kloak og belægning, der indgår i projekter, som kan variere fra få dage til flere år. Ansvar, indflydelse og frie rammer i et team, hvor dine meninger og holdninger værdsættes. En dynamisk og spændende arbejdsplads, samt et godt arbejdsmiljø med engagerede og hjælpsomme kolleger. Du vil blive en del af en stærk organisation, der har fokus på ledelse, udvikling og dygtiggørelse af medarbejdere. 

Er du interesseret? 

Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt ift. kvalifikationer. 

Der afholdes løbende samtaler med ønsket tiltrædelse 1. marts 2022, men gerne så hurtigt som muligt. 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores afdelingschef i København, Anders Juul Jørgensen på tlf: 9189 7690  

Send en motiveret ansøgning og cv til – ajj@holboell.dk 

 

Andre ledige stillinger

Projektleder til Holbølls afdeling i København